Fűszerpaprika, Pirospaprika 

Extra minőségű fűszerpaprika, a legjobbb családi gazdálkodóktól! Termékeink hagyományos szárítási, és őrlési technikávalk észül, évszázados hagyományok alapján.A paprikákat gondosan válogatva, a paprika szárát kivéve az örleményből!

Pirosparikánk a legmagasabb minőséget képviseli! A Pörköltök és kolbászok is sokkal szebb színűek házi pirospaprikával!

Érezni fogja a különbséget!

3 terméket találtam.
0 Ismertető(k)
890 Ft‎
Élénk piros, extra minőségű őrölt fűszerpaprika a Bivalyos tanyáról! A legjobb minőségű magyar pirosparika felhasználásával, a Váraljai családi gazdaságból. Rendkívül finom őrlésű,  karakteres fűszeres illatúA paprika semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz, így glutén és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják. A fűszerpaprika ára a feltüntetett...
0 Ismertető(k)
690 Ft‎
Élénk piros színű KÜLÖNLEGES minőségű pirospaprika a Bivalyos Tanya családi gazdaságból. Íze édeskés, illata erősen fűszeres!  A Paprika szárítása, termesztése, őrlése hagyományos módon történik. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz! Kiváló kolbász készítéséhez, vagy magyaros ételek elkészítéséhez. A pirospaprika ára a 100gr-ra értendő!
0 Ismertető(k)
490 Ft‎
Élénk piros színű EXTRA minőségű házi pirospaprika a Bivalyos Tanya családi gazdaságból. A Fűszerpaprika  szárítása, termesztése, őrlése hagyományos módon történik, évtizedes családi módszerek alapján. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz! Kiváló kolbász készítéséhez, vagy magyaros ételek elkészítéséhez. A pirospaprika ára a 50gr-ra értendő!
Mutat 1 - 3 / 3