Bio olaj, Bio ecet 

Nagy hagsúlyt fektetünk az egészséges termékek bemutatására is, ezért külön kiemeljük azokat a bio olajainkat, és bio eceteinket melyek a kínálatunkban szerepelnek. A bio olajok és ecetek minden esetben ellenőrzött biogazdákodásból származnak!

12 terméket találtam.
0 Ismertető(k)
9 900 Ft‎
Lágy illat és csipetnyi marcipán íz ötvözete jellemzi. Különösen értékes olaj, a bőrre és hajra gyakorolt jótékony hatásainak köszönhetően is.
0 Ismertető(k)
5 991 Ft‎
A Pödör kendermagolaj szűretlen, melyet csodás mélyzöld szín, a friss fű illata és íze jellemez. THC mentes (nincs bódító hatása).
0 Ismertető(k)
3 490 Ft‎
Világossárga szín, jellegzetes szezám illat és friss aroma jellemzi.
0 Ismertető(k)
3 990 Ft‎
Más néven magvas gomborka vagy sárgarepce. A hidegen sajtolt olajnak rendkívül magas az Omega-3 és Omega-6 zsírsavtartalma.
0 Ismertető(k)
4 990 Ft‎
Jóleső, kellemes aromáját a kíméletesen pirított magyar bio dió adja, ami minden vele készített ételben kiemelkedően érvényesül.
0 Ismertető(k)
2 990 Ft‎
A Pödör lenmagolaj szűretlen, napsárga színű, amely kifejezetten finom, jellegzetes, jóleső aromával rendelkezik, és az egészségünk megőrzésében fontos szerepet játszó vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok természetes forrása.
0 Ismertető(k)
3 390 Ft‎
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. 100% természetes, első hidegensajtolásból nyert természetes, tiszta, extra szűz bio olívaolaj, kémiai adalékanyagok hozzáadása nélkül, mely a napfényes görög Lakóniában termesztett olajbogyóból készül. 
0 Ismertető(k)
7 990 Ft‎
Mélysárga színe, domináns marcipán- amaretto illata és diós íze teszik sokrétűen felhasználhatóvá, de említésre méltó pozitív élettani hatásai és a szépségápolásban betöltött szerepe is.
0 Ismertető(k)
5 991 Ft‎
A szűretlen Pödör bio stájer tökmagolajat karakteres mélyzöld szín, és tipikus diójellegű aroma jellemzi, mely csábító friss kenyérhéj illattal és lágy karamell tónusokkal keveredik.
0 Ismertető(k)
1 990 Ft‎
Ellenőrzött ökológia gazdálkodásból. 100% természetes fahordóban érlelt bio almamust-ecet, kizárólag minőségi, szigorúan ellenőrzött és válogatott, frissen préselt bio alma levéből erjesztve. A Dr. Losonczy ajánlásával készített szűretlen gyümölcsecet, nemcsak az értékes alkotóelemeket, hanem a gyümölcs teljes zamatát is megőrzi.
0 Ismertető(k)
1 990 Ft‎
Tipikus, intenzív ízét a minőségi bio vörösbor, a speciális tárolási technológia és a sok éves tapasztalat biztosítja. 100% természetes, fahordóban érlelt ecet.
0 Ismertető(k)
1 990 Ft‎
Tipikus, intenzív ízét a minőségi bio fehérbor, a speciális tárolási technológia és a sok éves tapasztalat biztosítja.  100% természetes, fahordóban érlelt ecet.
Mutat 1 - 12 / 12