Lista rendezése gyártónként Püski kolbász

Szarvaskolbász, Fradi kolbász, snack kolbász. Ezek mind elérhetőek   A Püski kolbász  manufaktúrában!

"Amikor olyan édes a dinnye, hogy elolvad a szánkban. Amikor a vasárnapi húsleves felszíne aranylóan gyöngyöződik. Amikor a nemes bor illatában a sokadik aromát is könnyedén megérezzük. Ez az érettség, ami a füstölt kolbászainkat is jellemzi. A falusi ízek kedvelőinek és a csillagokhoz szokott ínyenceknek ugyanúgy ajánljuk. „Olyan minőségi házi kolbászokróll van szó, ami a magyar piacon ritkaság. Vagyis pontosabb, ha úgy fogalmazok, ami olyan jó, mint a miénk, az nem kerül ki a polcokra, kizárólag a gazdák gyomrába. A szarvaskolbász is természetesen kizárólag hazai vadakból készül.  Egy különleges ízvilágú, markáns békési fűszerezésű kolbászról van szó. Mind a hozzávalók, mind az elkészítési mód hagyományosak. Termékeink semmilyen íz és állagjavítót nem tartalmaznak, kizárólag füstöléssel, sózással, főzéssel és sütéssel tartósítunk. Füstöléshez kátrány- és háncs-mentes bükkfát használunk. De ez nem jelenti azt, hogy a Püski kolbász ne jelentene modern gasztroélményt a legnagyobb ínyenceknek is."

0 Ismertető(k)
850 Ft‎
A Püski csemege cserkész kolbász  párra vásárolható. Egy pár körülbelül 10-25 dkg.  Az  ár 15 dkg-ra  van kikalkulálva.  Az ár a pontosan lemért súly alapján lesz számlázva. 
0 Ismertető(k)
2 850 Ft‎
A Püski csemege fradi kolbász  párra vásárolható. Egy pár körülbelül 50-70 dkg.  Az  ár 60 dkg-ra  van kikalkulálva.  Az ár a pontosan lemért súly alapján lesz számlázva. 
0 Ismertető(k)
1 200 Ft‎
A Püski csemege szarvas kolbász  párra vásárolható. Egy pár körülbelül 20-30 dkg.  Az  ár 25 dkg-ra  van kikalkulálva.  Az ár a pontosan lemért súly alapján lesz számlázva. 
0 Ismertető(k)
1 335 Ft‎ 1 500 Ft‎ -11%
A Püski csemege vékony kolbász  párra vásárolható. Egy pár körülbelül 30-50 dkg.  Az  ár 40 dkg-ra  van kikalkulálva.  Az ár a pontosan lemért súly >alapján lesz számlázva. 
0 Ismertető(k)
850 Ft‎
A Püski csípős cserkész kolbász  párra vásárolható. Egy pár körülbelül 10-25 dkg.  Az  ár 15 dkg-ra  van kikalkulálva.  Az ár a pontosan lemért súly alapján lesz számlázva. 
0 Ismertető(k)
2 850 Ft‎
A Püski csípős fradi kolbász  párra vásárolható. Egy pár körülbelül 50-70 dkg.  Az  ár 60 dkg-ra  van kikalkulálva.  Az ár a pontosan lemért súly alapján lesz számlázva. 
0 Ismertető(k)
1 200 Ft‎
A Püski csípős szarvas kolbász  párra vásárolható. Egy pár körülbelül 20-30 dkg.  Az  ár 25 dkg-ra  van kikalkulálva.  Az ár a pontosan lemért súly alapján lesz számlázva. 
0 Ismertető(k)
1 335 Ft‎ 1 500 Ft‎ -11%
A Püski csípős vékony kolbász  párra vásárolható. Egy pár körülbelül 30-50 dkg.  Az  ár 40 dkg-ra  van kikalkulálva.  Az ár a pontosan lemért súly alapján lesz számlázva. 
0 Ismertető(k)
850 Ft‎
A Püski erős cserkész kolbász  párra vásárolható. Egy pár körülbelül 10-25 dkg.  Az  ár 15 dkg-ra  van kikalkulálva.  Az ár a pontosan lemért súly alapján lesz számlázva. 
0 Ismertető(k)
1 981 Ft‎
A Püski erős fradi kolbász  párra vásárolható. Egy pár körülbelül 50-70 dkg.  Az  ár 60 dkg-ra  van kikalkulálva.  Az ár a pontosan lemért súly alapján lesz számlázva. 
0 Ismertető(k)
1 335 Ft‎ 1 500 Ft‎ -11%
A Püski erős vékony kolbász  párra vásárolható. Egy pár körülbelül 30-50 dkg.  Az  ár 40 dkg-ra  van kikalkulálva.  Az ár a pontosan lemért súly alapján lesz számlázva. 
0 Ismertető(k)
3 992 Ft‎
Végre megérkezett a rendkívül népszerű Fradi kolbász vastag változata! A szokásos kiemelkedő íz a Püski manufaktúrából! Kolbász imádóknak és Fradi szurkolóknak kötelező tétel! :-) Vastagságának köszönhetően nem szárad ki, sokáig eltartható! A kolbász kb 80 dkg súlyú, az ára ekkora súlyra van kikalulálva, de a számlázás a pontosan lemért súly alapján...
0 Ismertető(k)
3 992 Ft‎
Végre megérkezett a rendkívül népszerű Fradi kolbász vastag, kellemesen csípős változata! A szokásos kellemes, házias íz a Püski manufaktúrából! Püski imádóknak és Fradi szurkolóknak kötelező tétel! :-) Vastagságának köszönhetően sokáig nem szárad ki!! A kolbász kb 80 dkg súlyú, az ára ekkora súlyra van kikalulálva, de a számlázás a pontosan lemért súly...
0 Ismertető(k)
3 992 Ft‎
Végre megérkezett a rendkívül népszerű Fradi kolbász vastag, erős változata, azoknak akik az igazán erőset szereti! Püski imádóknak és Fradi szurkolóknak kötelező tétel! :-) Vastagságának köszönhetően sokáig nem szárad ki!! A kolbász kb 80 dkg súlyú, az ára ekkora súlyra van kikalulálva, de a számlázás a pontosan lemért súly alapján történik! Vigyázzon,...
Mutat 1 - 14 / 14