Lista rendezése gyártónként Tóalmási kolbász manufaktúra

Lókolbász, szarvaskolbász, szürkemarha kolbász? Ez mind a Tóalmási kínálata!

A Tóalmási Kolbász Manufaktúra magyar családi vállalkozás, mely több mint 20 éve alakult. Az elmúlt években hagyomás kézműves kolbász, füstölt sonka, füstölt csülök, és füstölt szalonna termékeit megszerette az egész ország.

A Tóalmási kézműves termékei között megtalálhatóak a lókolbász, szürkemarha kolbász, szarvaskolbász, és a hagyományos sertés kolbász termékek is. Minden füstölt kolbász, csípős és csemege kolbász verzióban is készül!

A tóalmási kolbász nagyon finom, karakteres ízvilágú, igazi Magyar kolbász. A gyártás során csak húst, szalonnát, pácsót és hagyományos fűszereket haszánlnak fel. A Tóalmási termékei adalékmentesek.

A házi füstölt kolbászokon kívül a manufaktúra készít füstölt csülök, füstölt sonka, és füstölt szalonna termékeket is, melyek hagyományos ízvilágukkal belopták magukat a vásárlók kegyeibe.

A tóalmási minden termékét hagyományos füstölési eljárással, a saját kő füstölő üzemében készíti!

Tóalmási: hagyománytisztelet, természetes összetevők, évszázados receptek, 20 év tapasztalat!

0 Ismertető(k)
973 Ft‎
A Tóalmási lókolbász hagyományos ízesítésű és érlelésű, füstölt kolbász, mely lóhús, szalonna, őrölt parika, fokhagyma, étkezési só, köménymag felhasználásával készül, házi receptek alapján. Füstölése a családi  manufaktúra füstölőjében történik. Az elkészítés során semmilyen adalékanyagot nem adunk! Az áraink 1 párra, kb. 25 dkg-ra vannak kalkulálva!
0 Ismertető(k)
972 Ft‎
A Tóalmási lókolbász hagyományos ízesítésű és érlelésű, füstölt kolbász, mely lóhús, szalonna, őrölt parika, fokhagyma, étkezési só, köménymag felhasználásával készül, házi receptek alapján. Füstölése a családi  manufaktúra füstölőjében történik. Enyhén csípős! Az elkészítés folyamán adalékokat nem használunk! Az ár 1 pár kolbászra, kb. 25 dkg-ra vannak...
0 Ismertető(k)
996 Ft‎
Házi szalonna, nyers tokaszalonnából! A Tóalmási házi, nyers tokaszalonna formázott, érlelt, füstölt bőrös tokaszalonna. Természetes füstöléssel készül, a manufaktúra házi füstölőjében! Minden idegen szagtól mentes, csak a sós szalonnára jellemző, kellemes íz és sillat érezhető rajta. Az étkezési són kívül semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz! Az ár 40...
0 Ismertető(k)
978 Ft‎
A Tóalmási csemege szarvaskolbász hagyományos ízesítésű és érlelésű, füstölt kolbász, mely szarvashús, sertésszalonna, fűszerpaprika, fokhagyma, étkezési só, köménymag felhasználásával készül, évszázados receptek alapján. Füstölése a manufaktúra saját füstölőjében történik. Az elkészítés során semmilyen adalékanyagot nem adunk! Az áraink 1 párra, kb. 20...
0 Ismertető(k)
978 Ft‎
Tóalmási csípős szarvaskolbász, hagyományos  recept alapján készült házi füstölt kolbász. Csupán szarvashúst, zsiradékot, és fűszereket tartalmaz. A vadhús különleges íze, hagyományos receptekkel ötvözve!  Az ár 1 párra, kb. 20dkg-ra van kalkulálva!
0 Ismertető(k)
1 021 Ft‎
Füstölt szalonna a Tóalmási manufaktúrától! A Tóalmási füstölt nyers szalonna formázott, bőrös hátszalonna, melynek előállításához csak étkezési sót használunk! Természetes füstöléssel készül, a manufaktúra házi füstölőjében! Minden idegen szagtól mentes, csak a füstölt szalonnára jellemző, kellemes illat érezhető rajta! Az ár 40 dkg-ra van kikalkulálva!
0 Ismertető(k)
1 299 Ft‎
A Tóalmási paraszt kolbász,  a paraszti hagyományokat követő  füstölt kolbász, mely sertéshús, szalonna, őrölt paprika, fokhagyma, étkezési só, köménymag felhasználásával készül, házi receptek alapján. Füstölése a családi  manufaktúra füstölőjében történik Az elkészítés folyamán adalékokat nem használunk! Az ár 1 pár kolbászra, kb. 45 dkg-ra vannak...
0 Ismertető(k)
2 021 Ft‎
A Tóalmási szürkemarha kolbász igazi magyar hungarikum.hagyományos ízesítésű és füstölésű házi receptek alapján. Minden hozzávalója ízig-vérig magyar! Ha el akarjuk bűvölni vendégeinket, vagy magunkat... Az ár 1 pár kolbászra, kb. 45 dkg-ra vannak kalkulálva!
0 Ismertető(k)
2 021 Ft‎
A Tóalmási szürkemarha kolbász igazi magyar hungarikum.hagyományos ízesítésű és füstölésű házi receptek alapján. Minden hozzávalója ízig-vérig magyar! Ha el akarjuk bűvölni vendégeinket, vagy magunkat... Az ár 1 pár kolbászra, kb. 45 dkg-ra vannak kalkulálva!
0 Ismertető(k)
1 299 Ft‎
A Tóalmási tüzes paraszt kolbász,  a paraszti hagyományokat követő  füstölt kolbász, mely sertéshús, szalonna, őrölt paprika, fokhagyma, étkezési só, köménymag felhasználásával készül, házi receptek alapján. Füstölése a családi  manufaktúra füstölőjében történik. (erősen csípős) Az elkészítés folyamán adalékokat nem használunk! Az ár 1 pár kolbászra, kb....
Mutat 1 - 10 / 10