Lista rendezése gyártónként Csabai Knyihár kolbász

Csabai kolbász a legjavából!

Knyihár Mihály gyermekkorában sajátította el a kolbászkészítés fortélyait és a családi recept alapjait megőrizve alakította ki a jelenlegi fűszerezést. 2006. óta árusítja a nevével jelzett házikolbászt vásárlói legnagyobb megelégedésére Az igazi Csabai kolbász hagyományosan 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készül sertéshúsból. Igazán finom vastagkolbászt a november és március közötti időszakban lehet készíteni és a füsttel úgy tartósítani, hogy íze és zamata a következő szezon elején is kifogástalan legyen. A "Csabai" jellegzetessége, a hozzáadott fűszerek harmóniája, amelyből egyértelműen csak a paprika karakteres ízét érezhetjük. A jó kolbász erős paprika nélkül elképzelhetetlen, így a leggyengébb fűszerezésből sem hiányozhat egy csipetnyi. 2012-ben HÍR (Hagyományok-Ízek-Régiók) védjegy használatára nyert jogosultságot a Knyihár féle vastag- és vékony kolbász. Ezen védjegyet olyan termékek kaphatják, melyek az adott tájegységhez köthetőek és minimum 50 éves múlttal rendelkeznek. 

oldalanként
1 Ismertető(k)
4 500 Ft‎
Igazi Csabai kolbász. A hagyományokhoz hűen 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. A szálak nagysága változik 0.7 kg és 1.2 kg között. Az ár 90 dkg-ra van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
2 403 Ft‎ 2 700 Ft‎ -11%
Igazi Csabai kolbász,hagyományos családi receptek alapján! A hagyományokhoz hűen 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. Egy pár körülbelül 50-60 dkg.  Az  ár 60 dkg-ra  van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
4 800 Ft‎
Igazi Csabai mangalica vastag kolbász. A hagyományokhoz hűen 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. A szálak nagysága változik 0.7 kg és 1.2 kg között. Az ár 80 dkg-ra van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
3 999 Ft‎
Igazi Csabai mangalica vékony kolbász. A hagyományokhoz hűen 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. A szálak nagysága változik 0.4 kg és 0,8 kg között. Az ár 80 dkg-ra van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
4 500 Ft‎
 Csabai kolbász recept alapján készült füstölt kolbász, a Knyihár családtól. A hagyományokhoz hűen 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. A szálak nagysága változik 0.7 kg és 1.2 kg között. Az ár 90 dkg-ra van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
2 403 Ft‎ 2 700 Ft‎ -11%
Csabai kolbász a füstölt kolbászaiért többszörösen kitüntetett Knyihár családtól! A hagyományokhoz hűen 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült.  Egy pár körülbelül 50-60 dkg.  Az  ár 60 dkg-ra  van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
4 500 Ft‎
>Igazi Csabai kolbász. > A hagyományokhoz hűen 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. A szálak nagysága változik 0.7 kg és 1.2 kg között. Az ár 90 dkg-ra van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
2 403 Ft‎ 2 700 Ft‎ -11%
Igazi Csabai kolbász.A hagyományokhoz hűen 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. Egy pár körülbelül 50-60 dkg.  Az  ár 60 dkg-ra  van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
3 500 Ft‎
Igazi Knyihár féle kolbászkülönlegesség, enyhn bosros ízesítéssel!  A hagyományokhoz hűen 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. A szálak nagysága változik 0.4 kg és 0,6 kg között. Az ár 50 dkg-ra van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
6 246 Ft‎
>A hagyományokhoz hűen tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. >Az ár 2 kg-ra van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
4 500 Ft‎
>Igazi Csabai kolbász. Erősen csípős. > A hagyományokhoz hűen 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. A szálak nagysága változik 0.7 kg és 1.2 kg között. Az ár 90 dkg-ra van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
2 700 Ft‎
>Igazi Csabai kolbász. > A hagyományokhoz hűen 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. Egy pár körülbelül 50-60 dkg.  Az  ár 60 dkg-ra  van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
5 990 Ft‎
Ínyenc kötözött sonka a Knyihár családtól! Kellemesen sós ízű, jó állagú, jól szeletelhető húsvéti sonka! Házi füstölőn, bükkfával füstölt házi sonka! Csak sertéscombot, és pácsót tartalmaz. A kötözött sonka ára a feltüntetett 1.5kg-ra vonatkozik!  A sonkát minden esetben pontosan mérjük, és az alapján számlázzuk!
1 Ismertető(k)
6 000 Ft‎
Füstölt sonka a Csabai Kolbászfesztivál nyertes Knyiháréktól!  Eredeti házi recept  alapján, hagyományos eljárással, házi füstöléssel készült termék! Igazi zamatos,  kézműves csemege! Kisüzemi tartással tartott sertésekből, bükkfán füstölt sonka! Egy db darabolt sonka nagyjából 1,5 kg, de ettől néhány dkg-al eltérhet A sonka ára mindig a pontosan a lemért...
0 Ismertető(k)
3 551 Ft‎ 3 990 Ft‎ -11%
Igazi sonka Knyiháréktól Húsvétra! A csabai Knyihár családi házi sonkája, igazi házi füstöléssel, évszázados receptek alapján! Itt nincs füstaroma vagy páclé fecskendezés! Kellemesen füstös íz, tömör rosotk! Nyersen egyszerűen fenomenális!
0 Ismertető(k)
4 000 Ft‎
 Angolszalonna Csabai Knyiháréktól, családi hagyományok alapján. Bükkfán füstölt, bőrözött sertéskaraj felhasználásával,készült igazi angolszalonna. Ez nem nagyüzemi termék! Gondos békési kezek alakították, ízesítették! A szalonna ára 1kg-ra van kikalkulálva!
0 Ismertető(k)
3 106 Ft‎ 3 490 Ft‎ -11%
Kolozsvári szalonna hagyományos recept alapján, házi füstöléssel. A Knyihár család méltán népszerű  kolozsvári szalonnája. Hagyományos hideg füstölési eljárással készített, évszázados recept alapján ízesített kézműves termék! Kóstolja meg, ha valami különlegesen finomra vágyik! A szalonna ára pontos mérés alapján kerül kiszámlázásra!
0 Ismertető(k)
40 000 Ft‎
 Eredeti parasztsonka  egyben, hagyományos recept alapján Békéscsabáról! Vendégváráshoz, nyersen, főzve, Húsvétra és a mindennapokra! Keményfán füstölt, érlelt, kellmesen sós kézműves termék! Ez nem lesz vizenyős! A parasztsonka ára 10 kg-ra van kikalkulálva! A termék súlya ettől némileg eltérhet, de mindíg a pontos súly alapján állítjuk ki a számlát!
Mutat 1 - 18 / 19