Lista rendezése gyártónként Jovánczai Hétpecsétes

Füstölt kolbász, hagyományos füstöléssel, nitritmentesen

Hetedhét Határ Szociális Szövetkezet Jovánczai Hétpecsétes Füstöltáru termékei Válogatott alapanyagokból kizárólag hagyományos technológiával készülnek, mindenféle adalékanyag hozzáadása nélkül. Emberi kéz végzi a fűszerezést és töltést, hagyományos füstöléssel történik a füstölt kolbász tartósítás, és érlelőnkben a maguk belső tempója szerint érnek meg a kolbászok, szalámik, sonkák, szalonnák. A sózáshoz adalékmentes erdélyi sót használunk. Így kiváló minőségű, a hagyományos ízvilágot visszatükröző, mégis egyedi fűszerezésű termékeket tudunk előállítani. Minden húskészítményünk tartósítószer, adalékok, és ízfokozók nélkül készült, hagyományos sózással és füstöléssel! Nitritet nem tartalmaz!

0 Ismertető(k)
1 800 Ft‎
Parasztkolbász úgy, ahogyan Gyulajon készítik! Egy pár Jovánczai csípős házi pároskolbász körülbelül 60-70 dkg. A feltüntetett ár 60 dkg-ra van kiszámolva
0 Ismertető(k)
2 800 Ft‎
Ízmesterünk gondoskodott róla, hogy egy hagyományos ízesítésű köményes füstölt szalámi készüljön azoknak, akik a szokványos ízeket szeretik. Egy szál Jovánczai csípős házi szalámi Körülbelül 70-80 dkg. A feltüntetett ár 70 dkg-ra van kiszámolva A pontosan lemért súly alapján számlázunk.
0 Ismertető(k)
1 800 Ft‎
Parasztkolbász úgy, ahogyan Gyulajon készítik! Egy pár Jovánczai házi pároskolbász körülbelül 60-70 dkg. A feltüntetett ár 60 dkg-ra van kiszámolva
0 Ismertető(k)
2 800 Ft‎
Ízmesterünk gondoskodott róla, hogy egy hagyományos ízesítésű köményes füstölt szalámi készüljön azoknak, akik a szokványos ízeket szeretik. Egy szál Jovánczai házi szalámi Körülbelül 70-80 dkg. A feltüntetett ár 70 dkg-ra van kiszámolva A pontosan lemért súly alapján számlázunk.
0 Ismertető(k)
590 Ft‎
Jovánczai Hétpecsétes csalamádé! Hagyományos íz, hagyományos eljárás! Kibontod, és kijön belőle a nagymama... Töltő tömeg: 700 grammKiszerelés: 720 ml
0 Ismertető(k)
590 Ft‎
Jovánczai Hétpecsétes csemege cékla! Hagyományos íz, hagyományos eljárás! Somos László atya vezetésével Kaposfőn termesztették! Töltő tömeg: 415 grammKiszerelés: 720 ml >Mint a többi termékünk, ez is tartósítószer nélkül készült.
0 Ismertető(k)
590 Ft‎
Jovánczai Hétpecsétes csemege uborka! Hagyományos íz, hagyományos eljárás! És köszönjük Margit néninek! Nagyon finom! Töltő tömeg: 415 grammKiszerelés: 720 ml >Mint a többi termékünk, ez is tartósítószer nélkül készült.
Mutat 1 - 7 / 7