Hetedhét Határ Szociális Szövetkezet Jovánczai Hétpecsétes Füstöltáru termékei Válogatott alapanyagokból kizárólag hagyományos technológiával készülnek, mindenféle adalékanyag hozzáadása nélkül. Emberi kéz végzi a fűszerezést és töltést, hagyományos füstöléssel történik a füstölt kolbász tartósítás, és érlelőnkben a maguk belső tempója szerint érnek meg a kolbászok, szalámik, sonkák, szalonnák. A sózáshoz adalékmentes erdélyi sót használunk. Így kiváló minőségű, a hagyományos ízvilágot visszatükröző, mégis egyedi fűszerezésű termékeket tudunk előállítani. Minden húskészítményünk tartósítószer, adalékok, és ízfokozók nélkül készült, hagyományos sózással és füstöléssel! Nitritet nem tartalmaz!
Ennek a gyártónak jelenleg nincsen terméke.