Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor Manufaktúra 

A Sápi Tímea nevével fémjelzett Gyümölcsbor Manufaktúra egy kiváló hazai kézműves gyümölcsborokat előállító pincészet. A friss gyümölcsök fenséges zamata és csodás illata mindenkit elvarázsol.

Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor Manufaktúra ezt a fenséges élményt szeretné eljuttatni azoknak, akik valóban értékelni tudják a gyümölcsökben rejlő varázslatot. Kínálatukban a legkiválóbb hazai gyümölcsökből, kiemelt szakértelem mellett készült gyümölcsborokat találhatunk. A gyümölcsborokhoz felhasznált alapanyagok kiválóságáért a manufaktúra garanciát vállal, hisz minden gyümölcsöt kizárólag a családhoz köthető gyümölcsösökből szerzik be, így zamatukban és minőségükben a hazai táj és a magyar szakemberek gondoskodása is fellelhető. 

A manufaktúra minden egyes gyümölcsbora kézzel készül, így a minőségük minden egyes palack esetében a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Az első osztályú alapanyagoknak és a magas szakértelemnek hála a gyümölcsbor manufaktúra összes gyümölcsborában felfedezhető a gyümölcsök egyedülálló zamata és jellegzetessége, míg illatukban a frissesség és az üde gyümölcsös aromák a meghatározóak.

magas minőségi elvárások mellett a Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor Manufaktúra arra is nagy figyelmet fordít, hogy termékskálájával a legkülönbözőbb igényeket is kiszolgálja. Ezen célkitűzés tükrében kínálatunk egyaránt helyett kapnak édes, félédes és száraz gyümölcsbor-különlegességek. Kóstolhatunk fenségesen édes füge, málna és eperbort kifinomultan édeskés szilva- és őszibarack bort valamint igazán száraz bodza és csipkebogyóbort. Válasszunk tehát édes, félédes vagy száraz gyümölcsbort egy biztos, hogy a poharunkban valóban csak a gyümölcs javával találkozhatunk.

Ismerje meg Ön is a Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor Manufaktúra prémium minőségű gyümölcsborait és adja át magát a gyümölcsök kényeztető ízvilágának. Fogyassza fenséges ételekhez, baráti beszélgetések kísérőjeként, vagy lepje meg vele szeretteit, barátait.

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.