Szörp, Gyümölcslé, krém 

Akinek gyermeke van, annál mindig van otthon szörp, és gyümölcslé. Kínálatunkban a hazai kézműves szörpök legjobb termelőit igyekszünk összegyűjteni, csak úgy mint zöldség-, és gyümölcslevek esetén.

Termékeink kizárólag gyümölsökből és zöldésgekből készülnek ,semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaznak. A bio ivólevek, gyümölcslevek ugyancsak fontosak nekünk, igykeszünk kínálatunkat folyamtosan bővíteni.

10 terméket találtam.
0 Ismertető(k)
2 850 Ft‎
100% BIO Céklalé! 0% mesterséges adalékanyag! Tudta, hogy a céklát már a népi gyógyászat is szerteágazóan alkalmazta a megfázásos és fiziológiai betegségek megelőzésére? Nem csak fantasztikusan finom, hanem egészséges is. Nagy mennyiségben tartalmaz vitminokat, és a benne található betanin csökkenti a tumorok kialakulásának lehetőségét! A céklalé ára a...
0 Ismertető(k)
2 850 Ft‎
100% BIO homoktövislé-almalé 0% mesterséges adalékanyag! Tudta, hogy az almalé kiválóan erősíti immunrendszerét, és csökkneti koleszterinszintjét? Arról hallot, hogy a homoktövis gyosítja az anyagcseréjét, és a fogyokúra kitűnő kiegészítője? Nem csak finom, egészséges is! Kóstolja meg! A gyümölcslé ára a felltüntetett mennyiségre vonatkozik!
0 Ismertető(k)
2 850 Ft‎
100% BIO megy-alma gyümölcslé! 0% mesterséges adalékanyag! Tudta, hogy az almalé kiválóan erősíti immunrendszerét, és csökkneti koleszterinszintjét? Arról hallott, a meggy az egyik legerősebb antioxidáns, emellett gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik? Nem csak finom, egészséges is! Kóstolja meg! A gyümölcslé ára a feltüntetett mennyiségre vonatkozik!
0 Ismertető(k)
2 850 Ft‎
100% BIO körte-alma gyümölcslé 0% mesterséges adalékanyag! Tudta, hogy az almalé kiválóan erősíti immunrendszerét, és csökkneti koleszterinszintjét? Arról hallott, hogya körte gyomor és vesebántalmakra is kiválóan alkalmas, és számos betegség gyógyítására alkalmas? Nem csak finom, egészséges is! Kóstolja meg! A gyümölcslé ára a felltüntetett mennyiségre...
0 Ismertető(k)
2 850 Ft‎
100% BIO vegyes zöldséglé! 0% mesterséges anyag!  33% Répalé, 33% Paradicsomlé, 34% Céklalé. Miért fogyasszon vegyes zöldséglevet? Mert zödséglevünkben összeadódnak a különböző zöldségek pozitív hatásai! Nem csak finom, egészséges is! Kóstolja meg! A zöldséglé ára a feltüntetett mennyiségre vonatkozik!
0 Ismertető(k)
1 890 Ft‎
100% BIO almalé 0% mesterséges adalékanyag! Tudta, hogy az almalé kiválóan erősíti immunrendszerét, csökkneti koleszterinszintjét, és bizonyítottan jó gyomorbántalmak ellen? Ja, és persze kiváló diétázáshoz! Nem csak finom, egészséges is! Kóstolja meg! Az almalé ára a felltüntetett mennyiségre vonatkozik!
0 Ismertető(k)
2 690 Ft‎
100% BIO almalé 0% mesterséges adalékanyag! Tudta, hogy az almalé kiválóan erősíti immunrendszerét, csökkneti koleszterinszintjét, és bizonyítottan jó gyomorbántalmak ellen? Ja, és persze kiváló diétázáshoz! Nem csak finom, egészséges is! Kóstolja meg! Az almalé ára a feltüntetett mennyiségre vonatkozik!
0 Ismertető(k)
6 990 Ft‎
100%-os  berkenye gyümölcslé a Biofaktura-tol! Hozzáadott anyagot nem tartalmaz! Tudta, hogy a fekete berkenyének kivűló immunerősítő,és gyulladáscsökknető hatásai vannak? Ezentúl rengeteg antioxidánst, és C vitamint is tartalmaz! Ráadásul elképesztően finom! Kóstolja meg! A berkenyelé ára a feltüntetett mennyiségre vonatkozik!
0 Ismertető(k)
4 990 Ft‎
100%-os  berkenye-alma gyümölcslé a Biofaktura-tol! Hozzáadott anyagot nem tartalmaz! Tudta, hogy a fekete berkenyének kivűló immunerősítő,és gyulladáscsökknető hatásai vannak? Ezentúl rengeteg antioxidánst, és C vitamint is tartalmaz! Ráadásul elképesztően finom! Kóstolja meg! A gyümölcslé ára a feltüntetett mennyiségre vonatkozik!
0 Ismertető(k)
1 490 Ft‎
Egri borvidékről származó, hidegen sajtolt rostos szőlő must! Fantasztikusan finom, és rendkívül magas vitamintartalmának köszönhetően kiváló egészségmegőrző. Nagy mennyiségban tartalmaz A-provitamint, valamint B1-, B2- és B6, C- és E-vitaminokat, ezért nagyszerűen ápolja, és biztosítja a bőr egészségét. A must ára a feltüntetett mennyiségre vonatkozik!
Mutat 1 - 10 / 10