Exkluzív, akciós csomagjaink 

KÓSTOLJON MEG TÖBBFÉLE FÜSTÖLT KOLBÁSZT! VÁLOGASSON CSOMAGJANKBÓL!

EGY CSOMAGBAN MOST TÖBB FÉLE MANUFAKTÚRA TERMÉKEIT MEGKÓSTOLHATJA! CSALÁDI MANUFAKTÚRÁK EGÉSZ SORA!

Ne hagyja ki! A karosszékébe visszük a prémium minőségű, házias termékeinket!

6 terméket találtam.
1 Ismertető(k)
4 499 Ft‎
Várjuk velünk együtt a Húsvétot! 3 fajta fantasztikus házi kolbász egy csomagban!e Kóstolja meg a  Békési Kovács, a Püski Manufaktúra és a Csabai Ízműves kolbászait egyben, most minden kiszállítási és csomagolási költség nélkül! Mi házhoz visszük a vidéki termelőket! Csak üljön otthon a karosszékben és várja a csomagot!  
4 Ismertető(k)
9 990 Ft‎
Várja velünk együtt a Húsvétot! Most 6 féle fantasztikus házi kolbász egy csomagban! Püski, Knyihár, Tóalmási, István Gazda,Kovács, Hartai egyben? Ne hagya ki a lehetőséget! Várja az ünnepeket igazi magyar házi kolbászokkal!
0 Ismertető(k)
8 890 Ft‎
Zsákba macska csemege kolbász csomag: 5 pár csemege kolbász - a kolbaszaruhaz.hu aktuális kínálatból. MOST BELFÖLDI SZÁLLÍTÁSI CÍM ESETÉN INGYEN KISZÁLLÍTÁSSAL! Várja velünk a Húsvétot! Mi a karoszékébe visszük a vidéki házias ízeket!
0 Ismertető(k)
8 890 Ft‎
Zsákba macska csípős kolbász csomag: 5 pár csípős kolbász - a kolbaszaruhaz.hu aktuális kínálatból. Várja velünk a Húsvétot! Mi a karoszékébe visszük a vidéki házias ízeket!
0 Ismertető(k)
8 890 Ft‎
Zsákba macska vegyes kolbász csomag: 5 pár csemege és csípős kolbász - a kolbaszaruhaz.hu aktuális kínálatból. Várja velünk a Húsvétot! Mi a karoszékébe visszük a vidéki házias ízeket!
0 Ismertető(k)
8 490 Ft‎
Ínyenc csomag a mindennapokra: Ki ne szeretne egy jóízűt enni a finom sonkából egy kis tormával, mustárral és persze egy jó karika kolbásszal! Mi most ezt kínáljuk! A csomag tartalma: ≈ 1 kg Knyihár darabolt sonka 1 pár Püski csemege vékony kolbász (I) 1 pár Püski csípős vékony kolbász (III) 1 ü Magos ínyenc mustár (200g) - Ghaurved 1 ü Reszelt torma,...
Mutat 1 - 6 / 6