Lista rendezése gyártónként Békési Kőrös kolbász

Békési füstölt kolbász a legjavából!

Igazi békési kolbász a Békési Körös kolbász manufaktúrától... Békés városában a kolbászkészítésnek nagy hagyománya van. Modern, Uniós követelményeknek is megfelelő üzemükben egyedi, jól bevált hagyományos recept alapján készülnek termékeink. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden termékünk a legjobb minőségben kerüljön a vásárlók asztalára. A Békési Körös házi kolbász Termékek tartósítószert és mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaznak. A házikolbászaink egyedi íze annak is köszönhető, hogy csak kiváló minőségű hazai alapanyagok felhasználásával csemege, csípős és kifejezetten erős ízesítéssel készülnek. A termékek füstölése is hagyományos eljárással történik, így kapja meg a jellegzetes ízét, illatát a Békési Körös Kolbász.

0 Ismertető(k)
3 600 Ft‎
Hagyományos recept alapján hagyományos eljárással és hosszú füstöléssel készült, sertés vastagbélbe töltött vastag csemege kolbász. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Egy szál kolbász kb. 85-90 dkg! Az ár 90kg-ra van kalkulálva!
0 Ismertető(k)
2 100 Ft‎
A Békési Körös csemege vékony kolbász párra vásárolható. Egy pár körülbelül 50-60 dkg.  Az  ár 60 dkg-ra  van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
2 700 Ft‎
>Igazi békési házi kolbász. >Hagyományos recept alapján hagyományos eljárással és hosszú füstöléssel készült, sertés vékonybélbe töltött vékony csípős kolbász. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Az  ár 60 dkg-ra  van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
3 600 Ft‎
Hagyományos recept alapján hagyományos eljárással és hosszú füstöléssel készült, műbélbe töltött vastag csípős kolbász. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Az ár 90 dkg-ra van kiszámolva!
0 Ismertető(k)
2 100 Ft‎
A Békési Körös csípős vékony kolbász párra vásárolható. Egy pár körülbelül 50-60 dkg.  Az  ár 60 dkg-ra  van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
2 100 Ft‎
A Békési Körös erős vékony kolbász párra vásárolható. Egy pár körülbelül 50-60 dkg.  Az  ár 60 dkg-ra  van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
3 600 Ft‎
>Hagyományos eljárással készült szalámi. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Semmilyen tartósítószert, adalékanyagokat vagy ízfokozót nem tartalmaz. Az ár egy szál, 90 dkg-ra van kalulálva!
0 Ismertető(k)
6 000 Ft‎
Hagyományos recept alapján hagyományos eljárással és hosszú füstöléssel készült, műbélbe töltött vastag kolbász. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Az ár 1.5Kg-ra van kalkulálva! Egy szál kobász kb. 1.4-1.5 Kg!
Mutat 1 - 8 / 8