Sonka, Füstölt sonka, füstölt csülök, füstölt hús,  

A sonka a magyar gasztronómia megkerülhetetlen eleme. Ki tudja elképzelni a Húsvétot füstölt sonka nélkül? Kínálatunkan a füstölt sonka, füstölt csülök, és füstölt tarja is megtalálható.

  Aki már kóstolta az igazi házi kézműves termékeket tudja mi a különbség  a házi sonka és a nagyüzemi sonka között! A hatalmas több mint 10 kg-os parasztsonka pedig igazi különlegessége termelőinknek!

Termékeink vidéki családi termelők kézműves termékei egytől-egyig! Minden termékünk házi recept alapján, hagyományos füstöléssel készül, adalékmnetessen!

Próbálj ki többet!

6 terméket találtam.
0 Ismertető(k)
40 000 Ft‎
 Eredeti parasztsonka  egyben, hagyományos recept alapján Békéscsabáról! Vendégváráshoz, nyersen, főzve, Húsvétra és a mindennapokra! Keményfán füstölt, érlelt, kellmesen sós kézműves termék! Ez nem lesz vizenyős! A parasztsonka ára 10 kg-ra van kikalkulálva! A termék súlya ettől némileg eltérhet, de mindíg a pontos súly alapján állítjuk ki a számlát!
1 Ismertető(k)
20 000 Ft‎
Házi füstölt sonka, hagyományos füstöléssel, és recept alapján a Kolbászvesztivál Díjas Knyiháréktól! Házi füstölőben füstölt, hagyományos pácolással készült sonka! Sűrű állagú, kellemesen sós ízű! Ideális hidegtálakhoz és húsvéti sonka főzéshez! Feltételnül kóstoljuk meg nyersen is! A sonka ára 5 kg-ra van kikalkulálva, de mindíg a pontos súly alapján...
1 Ismertető(k)
6 000 Ft‎
Füstölt sonka a Csabai Kolbászfesztivál nyertes Knyiháréktól!  Eredeti házi recept  alapján, hagyományos eljárással, házi füstöléssel készült termék! Igazi zamatos,  kézműves csemege! Kisüzemi tartással tartott sertésekből, bükkfán füstölt sonka! Egy db darabolt sonka nagyjából 1,5 kg, de ettől néhány dkg-al eltérhet A sonka ára mindig a pontosan a lemért...
0 Ismertető(k)
6 246 Ft‎
>A hagyományokhoz hűen tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült. >Az ár 2 kg-ra van kikalkulálva.
0 Ismertető(k)
3 551 Ft‎ 3 990 Ft‎ -11%
Igazi sonka Knyiháréktól Húsvétra! A csabai Knyihár családi házi sonkája, igazi házi füstöléssel, évszázados receptek alapján! Itt nincs füstaroma vagy páclé fecskendezés! Kellemesen füstös íz, tömör rosotk! Nyersen egyszerűen fenomenális!
0 Ismertető(k)
5 990 Ft‎
Ínyenc kötözött sonka a Knyihár családtól! Kellemesen sós ízű, jó állagú, jól szeletelhető húsvéti sonka! Házi füstölőn, bükkfával füstölt házi sonka! Csak sertéscombot, és pácsót tartalmaz. A kötözött sonka ára a feltüntetett 1.5kg-ra vonatkozik!  A sonkát minden esetben pontosan mérjük, és az alapján számlázzuk!
Mutat 1 - 6 / 6