Szalonna, kolozsvári szalonna 

Szalonnáink között megtalálhatóak a sós szalonna, kolozsvári szalonna, angolszalonna. Minden termékünk hagyományos eljárással, adalékmentesen készülnek az ország legjobb családi gazdaságaiban! Kizárólag magyar termékek!

Minden termékünk hagyományos füstöléssel készül.

A szalonna igazi magyar hungarikum, fogyasszuk rendszeresen!

7 terméket találtam.

Alkategóriák

0 Ismertető(k)
3 106 Ft‎ 3 490 Ft‎ -11%
Kolozsvári szalonna hagyományos recept alapján, házi füstöléssel. A Knyihár család méltán népszerű  kolozsvári szalonnája. Hagyományos hideg füstölési eljárással készített, évszázados recept alapján ízesített kézműves termék! Kóstolja meg, ha valami különlegesen finomra vágyik! A szalonna ára pontos mérés alapján kerül kiszámlázásra!
0 Ismertető(k)
4 000 Ft‎
 Angolszalonna Csabai Knyiháréktól, családi hagyományok alapján. Bükkfán füstölt, bőrözött sertéskaraj felhasználásával,készült igazi angolszalonna. Ez nem nagyüzemi termék! Gondos békési kezek alakították, ízesítették! A szalonna ára 1kg-ra van kikalkulálva!
0 Ismertető(k)
1 021 Ft‎
Füstölt szalonna a Tóalmási manufaktúrától! A Tóalmási füstölt nyers szalonna formázott, bőrös hátszalonna, melynek előállításához csak étkezési sót használunk! Természetes füstöléssel készül, a manufaktúra házi füstölőjében! Minden idegen szagtól mentes, csak a füstölt szalonnára jellemző, kellemes illat érezhető rajta! Az ár 40 dkg-ra van kikalkulálva!
0 Ismertető(k)
996 Ft‎
Házi szalonna, nyers tokaszalonnából! A Tóalmási házi, nyers tokaszalonna formázott, érlelt, füstölt bőrös tokaszalonna. Természetes füstöléssel készül, a manufaktúra házi füstölőjében! Minden idegen szagtól mentes, csak a sós szalonnára jellemző, kellemes íz és sillat érezhető rajta. Az étkezési són kívül semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz! Az ár 40...
0 Ismertető(k)
2 399 Ft‎
>Békési füstölt csemege szalonna Hagyományos sózással, bükkfán füstölt, 5 cm vastag sertés szalonna.
0 Ismertető(k)
2 399 Ft‎
>Békési fehér szalonna Hagyományosan sózott, 5 cm vastag sertés szalonna.
0 Ismertető(k)
1 499 Ft‎
Fantasztikus mangalica szalonna, hagyományosan tartott és feldolgozott mangalicákból! Kóstold meg! Nem csak, hogy egészségesebb, de finomabb is a hagyomános sertés szalonnánál! Hagyományos, keményfa füstölési eljárással készült! Tipp: A túrós csusza is sokkla finomabb vele! A mangalica füstölt szalonna ára a feltüntetett mennyiségre vonatkozik!
Mutat 1 - 7 / 7