KOV002
5 031 Ft
5 590 Ft / kg
Igazi békési házi kolbász kolbászimádóknak!
Tradicionális békési hagyományok alapján készült házi kolbász, melyet minden korosztálynak ajánlunk. Csak négy fűszer: paprika, só, kömény, fokhagyma!
Tűzvörös színű! A természetese vastagbélnek hála, folyamtosan érik benne a kolbász! Hétről-hétre jobb ízű lesz!
A szálak nagysága változik 0.7 kg és 1.2 kg között. Az ár 90 dkg-ra van kikalkulálva.
ez a termék jelenleg nincs készleten,
Elérhetőség dátuma:
Ez a kolbász szálra vásárolható. A szálak nagysága változik 0.7 kg és 1.2 kg között. Az ár 90 dkg-ra van kikalkulálva.
FIGYELEM: Az árak tájékoztató jellegűek, eltérés előfordulhat, az ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz kiszámolva és számlázva.
A képek tájékoztató jellegű illusztrációk.
Ezt írják magukról Kovcsék!
Vállalkozásunk indulása óta közönség kedvenc termékünk a vastag házi kolbász! A több évtizedes szakmai tapasztalat és a piaci igény miatt kelt életre a békési vastag kolbász, mellyel a hagyományos magyar gasztronómia megmentését tűztük ki célul.
Ez az egyedi, nemzeti színű textilbe töltött vastag kolbász kiváló előétel lehet ünnepi asztalunkon, valamint ajándéknak is nagyszerű.
A békési vastag kolbász a helyi hagyományoknak megfelelően sertés comb, -lapocka, -tarja, -dagadó és húsos szalonna hozzáadásával készül. Az összedarált szalonnás húst sóval, fokhagymával, fűszerköménnyel és az elmaradhatatlan őrölt paprikával ízesítjük. Az ideális sűrűségű, textil bélbe töltött házi kolbászokat bükk- illetve gyümölcsfán füstöljük a hosszú eltarthatóság és a jellegzetes ízvilág kialakítása érdekében.
helyi termelőktől szerezzük be és kiemelt figyelmet fordítunk a minőségükre. A házi kolbász pontos receptje, illetve az alkotóelemek aránya természetesen évtizedek óta féltve őrzött titok.
Mi nem használunk semmilyen adalékanyagot, sem tartósítószert termékeink előállításához! A már évszázadok óta jól bevált szárítással és füstöléssel tartósítjuk minden házi kolbászunkat. Ennek az ősi technikának köszönhetően a házi kolbász sötét, hűvös (20oC alatti) és száraz helyen, függesztett állapotban tárolva hónapokig megőrzi minőségét. Noha, kiváló íze miatt elég ritkán fordul elő, hogy ilyen hosszú ideig kelljen eltárolni a vastag házi kolbászt!
A békési házi kolbász nem tartalmaz génmanipulált vagy allergén alapanyagot!
A békési házi kolbász a tradíciók megőrzésének, a korszerű gyártási technológiának, a minőségi alapanyagoknak, a kiváló receptúrának és a gondos odafigyelésnek köszönheti sikerét.
A piros-fehér-zöld színű textil bélbe töltött vastag kolbász garantált fénypontja bármely vendégségnek!
Manufaktúra | Békési Kovács kolbász |
Alapanyag | Sertés |
Csípősség | Csemege |
Kolbász vastagság | Vastag |
Kolbász típus | Füstölt |
Paprika | Paprikás |
Adalék | Adalékmentes |
Tájegység | Békési |
Isteni finom!!!!!!
Soha nem ettem ilyen finomat mint békési,vastag kolbászt.Két évig éltem ott,sokat megettem.Szerencsére itt Dombóváron a Tesco külsö részlegében,rá akadtam békési kolbászra,azóta mindig ott vásárolok!Remélem még sokáig.Köszönet mindenkinek aki segített ide is eljuttatni ezt a finom békési kolbászt.