Közelednek a karácsonyi ünnepek, ilyenkor szívesen fogyasztunk bort is az ünnepi ételek mellé. Vajon milyen bort válasszunk, a sült kolbászt, sonkát,...
A disznóvágáshoz alapvetően disznóra, némi szakértelemre, egy klassz csapata, jó fűszerekre, és néhány alap böllér szerszámra van szükségünk. (Vannak...
Buza Sándor neve biztosan mindenkinek ismerősen cseng, hisz évtizedek óta láthatjuk a TV képernyőn és hallhatjuk a rádióban! Azt viszont már bizonyára sokkal...
Valószínűleg mindenki járt már úgy, hogy nem sikerült igazán finom sonkához jutnia, így a várva-várt húsvéti csemege csalódást okozott! Ha néhány tanácsot...
A klasszikus kocsonya receptet szinte mindenki ismeri, és készíti. Karácsony közeledtével különösen aktuális a kocsonya kérdés, hisz egy igazi tradicionális...
A füstölt paprika igazán remek fűszer. Benne van a magyar fűszerpaprika tüzessége, és a szabad tűzön készült hagyományos ételeink füstössége. Az őrölt...
A szalámi az egyik legfontosabb exportcikkünk, gondoljunk csak a Pick vagy a Hertz szalámira, amit szinte mindenki kedvel. Mi is készíthetünk hasonlóan finom...
A céges ajándékozás a mai napig népszerű az üzleti életben, azonban nagyon sokat változott az elmúlt évtizedekben, egy komoly minőségi evolúción ment át-...