Házi kolbász, füstölt sonka-Mitől is olyan finom? Mit kell tudni a tárolásukról? Milyen kolbász típusok vannak? Itt mindent megtudsz!

Kolbászreceptek, Füstölt sonka receptek,Érdekességek a kolbászokról,házi kolbászok titkai, ajánlott kolbász termelők

Kolbászáruház cikkei:

A Húsvét a második legnagyobb családi és keresztény ünnep! Hagyományosan a megújulás, a tavasz eljövetelének ünnepe is! Talán nem túlzás azt állítani, hogy nincs Magyarországon olyan család, ahol ne kerülne sonka az asztalra! De miért is eszünk sonkát...
A sonkának hatalmas hagyományai vannak a mgyar gasztonómiában; az ünnepek elengedhetetlen része. De mi is kell ahhoz, hogy igazán finom füstölt sonkánk legyen? A sonka pácolása nem ördöngősség, viszont van néhnáy szabály, amit be kell tartanunk! Erre adunk...
A pirospaprikát mindenki kedveli hazánkban. Ki kolbászt készít vele, ki ízletes pörköltöt főz a segítségével, és van aki a mindennapos főzéshez használja rendszeresen. De honnan is származik a paprika? Mióta használjuk itthon? Egyeltalán  mitől csípős? Ezt...
1 - 6 a 40 cikkből